Webáruházunk jelenleg szünetel, megértéseteket köszönjük.

Mangós-spenótos-kókuszos curry

Hozzávalók

3 darab újhagyma
2-3 evőkanál thai piros curry paszta
400 milliliter kókusztejszín
400 milliliter alaplé
1 evőkanál szójaszósz
600 gramm édesburgonya
500 gramm spenótlevél
1 darab lime lé
300 gramm mangó
300 gramm barna rizs

Elkészítési mód

Egy wokot vagy egy nagy serpenyőt forrósítsunk fel egy kevés olajjal, és az apróra vágott újhagymát pirítsuk egy pár percig.

Adjuk hozzá a curry pasztát.

Öntsük hozzá a kókusztejszínt, és adjuk hozzá az alaplevet.

Adjuk hozzá a szójaszószt, és forraljuk fel.

Adjuk hozzá a karikára vágott édesburgonyát, és lassú tűzön főzzük körülbelül 15 percig, amíg puha nem lesz.

Adjuk hozzá a spenótot, és végül a lime levét, a kockára vágott mangót, majd főzzük addig, amíg a spenót meg nem puhul.

Főzzük meg a barna rizst, és az elkészült curryvel tálaljuk. ízlés szerint friss korianderrel is megszórhatjuk.

Forrás: receptműhely.hu

Kara kókusztejszín 200 ml

Biorganik BIO basmati barna rizs 500g